Skip to main content

Loading

Здраве: ЗАЩИТЕН АНТИРАДИАЦИОНЕН СТИКЕР ЗА GSM ** 29 лв.

ЗЛАТЕН 24-КАРАТОВ АНТИРАДИАЦИОНЕН ЗАЩИТЕН СТИКЕР ЗА МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ, НЕУТРАЛИЗИРАЩ
ВРЕДНИТЕ ЕЛЕКТРОМАГНИТНИ ИЗЛЪЧВАНИЯ 99,9%!

** ЗАЛЕПЕТЕ ЗЛАТНИЯ АНТИРАДИАЦИОНЕН СТИКЕР
НА ВАШИЯ МОБИФОН ЗА ДА СЕ ПРЕДПАЗИТЕ ОТ
СЕРИОЗНИ УВРЕЖДАНИЯ НА ВАШЕТО ЗДРАВЕ!

** СТИКЕРЪТ БЛОКИРА 99,99% ОТ РАДИАЦИОННИТЕ ВИСОКОЧЕСТОТНИ ЕЛЕКТРОМАГНИТНИ ИЗЛЪЧВАНИЯ,
ПРЕДПАЗВА ОТ МОЗЪЧНИ УВРЕЖДАНИЯ И НАРУШЕНИЯ
НА ЦЕНТРАЛНАТА НЕРВНА СИСТЕМА, КАТО ПРЕМАХВА ГЛАВОБОЛИЕТО, БЕЗСЪНИЕТО И КОСОПАДА!

** СТИКИКЕРЪТ УДЪЛЖАВА СРОКА НА ИЗПОЛЗВАНЕ НА АКУМУЛАТОРНАТА БАТЕРИЯ НА МОБИФОНА 2-3 ПЪТИ И
НАМАЛЯВА С 50% ВРЕМЕТО НА ЗАРЕЖДАНЕ!

Докато ежедневно се наслаждавате на голямото удобство на мобилните телефони, някога замисляли ли сте се, че вашето здраве неосъзнато страда от невидимия убиец- електромагнитната радиация?

През последните години се забелязва значителна публичност по отношение на реалните страхове на медицината от електромагнитните вълни, излъчвани от мобилните и безжични телефони, като причина за мозъчни тумори и много други сериозни заболявания и увреждания на човешкото здраве.

Многобройни са в последно време публикациите в медиите за опасността на предавателните антени по покривите, а се оказа че радиационните излъчвания от мобифоните са много по-вредни и опасни за човешкото здраве.

Мобифоните генерират електромагнитни вълни, които се изпращат директно от ушния канал към мозъка. Тяхното продължително въздействие при разговори, особено при децата, крие твърде голяма опасност.

Американски учени еколози предлагат на всеки мобилен телефон производителите да залепват предупредителен етикет, указващ нивото на радиационите излъчвания при използване.
Те са публикували списък в Интернет съдържащ над 1000 модели мобилни телефони, като най-безопасният модел е Audiovox XV6600, следван от Motorola V.101, а телефоните с най-високо радиационно излъчване са Motorola V323i и Motorola V325i. Списъкът може да си види в Интернет на адрес: www.ewg.org/cellphoneradiation/Get-a-SaferPhone?allphones=1 като той непрекъснато се обновява и увеличава.

След многогодишни изследвания на 13 хил. души от 13 страни учените са доказали връзката между мобилните телефони и появата на мозъчни тумори. Освен това хората, които често говорят по GSM 50% страдат по-често от рак от останалите. Учените твърдят, че мобифоните изпращат в главата на човека 217 електромагнитни импулса на минута. Препоръките на лекарите са децата да не използват GSM, а учениците да си разменят само текстови съобщения /SMS/.

Експертите препоръчват: да си говори много кратко, а когато е възможно да се ползват стационарните телефони. GSM да се изключват, когато не се ползват, особено нощно време.

Новост на пазара е златния 24-каратов защитен самозалепващ се стикер блокиращ 99,99% от вредните електромагнитни радиационни излъчвания на всички модели мобилни телефони.

Стикерът блокира високочестотните електромагнитни излъчвания в диапазона 300-3000 MНz. Той е с размери: 35х25х0,5 мм, а на опаковката 95х64х5 мм с тегло 22 грама.

Защитният антирадиационен стикер се залепва в горната част на телефона близко до приемната антена.

Защитният стикер успешно може да се използва при работа с компютри и лаптопи.

ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА: 29 лв.

КОНТАКТИ И ПОРЪЧКИ:

02/872 4171; 0887/482 672; 0889/537 539
[email protected]

SKYPE: desibo09

Изпращане по куриер на фирма „Спиди” или „Еконт” с наложен платеж до всички селища в страната; такса до поискване от офиса 5,20 лв., а до адрес 6,40 лв. и получаване на следващия ден, а където няма офис до три дни.

ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН: www.desibo.net

Местоположение

Въведете адреса си и кликнете на бутона
Bulgaria