Skip to main content

Loading

ТУРМАЛИНОВ ЛЕЧЕБЕН КОЛАН „Dr.NATURE”- Япония ** 78 лв.

ТУРМАЛИНОВ ЛЕЧЕБЕН КОЛАН „Dr.NATURE”- Япония

** КОЛАНЪТ ПОМАГА ПРИ БОЛКИ В ГЪРБА И КРЪСТА; ДИСКОВА ХЕРНИЯ;
ОСТЕОХОНДРОЗА; ИШИАС И НЕВРАЛГИИ; ОСТЕОПОРОЗА; РАЗШИРЕНИ ВЕНИ;
ПРОСТАТИТ; БЪБРЕЧНИ ПРОБЛЕМИ; НЕРВНО НАПРЕЖЕНИЕ, СТРЕС, УМОРА и др.

Коланът е създаден по японска технология с използване на турмалинови кристали, постоянни магнити, бамбукови въглища и органичен германий. Те са имплантирани в трислойна структура на специална тъкан, изградена от високо технологични полимерни влакна. Коланът идеално поддържа кръста и гръбначния стълб и стабилизира биодинамиката на тялото.
Турмалиновият колан подобряване състоянието при остеохондроза на гръдните и лумбални прешлени на гръбначния стълб, херния на междупрешленните дискове, болки в областта на таза, мускулите на глезените и бедрата, ишиас, невралгии, спазми на бедрения мускул, разширени вени, отоци и болки в краката.
Ефективно се прилага за подобряване циркулацията на кръвта в долните крайници, за ускоряване зарастването на кости при счупвания, за предпазване от простатит, детоксикация на черния дроб, бъбреците, жлъчката и червата.
Използването на колана нормализира функциите на остеобластите (клетки, образуващи костната тъкан), възстановява ставите, междупрешленните дискове и костната тъкан. Засилва устойчивостта на костите, стимулира производството на синовиална течност и осигурява надеждно смазване на ставните повърхности.
Носенето на колана намалява износването на дисковете при остеохондроза, подобрява състоянието и функциите на гръбначния стълб, ускорява образуването на костен мазол след счупвания. Повишава еластичността на костно-ставните връзки, премахва мускулното напрежение, стрес, повишава устойчивостта и издръжливостта на организма. Подобрява съня и оказва общо укрепващо въздействие на организма.

ОСНОВНИ ВЪЗДЕЙСТВИЯ НА СЪСТАВНИТЕ ЕЛЕМЕНТИ НА КОЛАНА
ТУРМАЛИН
Турмалинът е уникален природен минерал (скъпоценен камък), със сложен и променлив състав, от който зависи и цвета на конкретния кристал.
В организма на всеки човек, при правилно съотношение на положителните и отрицателните заряди, протича слаб ток от порядъка на 0.06 mA. Турмалиновите кристали от своя страна произвеждат ток със същата сила. Това дава възможност да се възстанови енергийното равновесие в организма и да се стимулира кръвообращението.
Турмалинът излъчва едновременно инфрачервена топлина, отрицателни йони, генерира вихрово магнитно поле, активира клетките и балансира биотока в организма.
Наред с основните си биохимични и биофизични качества, турмалинът има мощен ефект за защита на организма от вредни електромагнитни излъчвания от околната среда. Взаимодействието му с кръвта и енергийните потоци в организма, спомага за отпускане на гладките мускули на вътрешните органи, протича дълбочинно активиране на енергийните меридиани, подобрява се еластичността на съдовете, циркулацията на кръвта и лимфата. Повишава се съдържанието на кислород в кръвта, активира се клетъчната енергия, ефективно се релаксира нервната система и се усилват имунните функции на клетката.
Турмалинът носи постоянен електричен заряд и затова го наричат кристален магнит. При нагряване, той създава слабо магнитното поле и излъчва отрицателни йони, които:
- усилват клетъчния метаболизъм и обмяната на веществата;
- подобряват притока на кръв;
- възстановяват лимфната система;
- възстановяват ендокринната и хормоналната системи;
- подобряват храненето на органите и тъканите;
- подобряват съня;
- възстановяват нервната система след стрес;
- повишават сексуалната функция
Поради силните си пиро- и пиезо-електрични свойства турмалинът неутрализира негативните енергии и усилва психическата енергия и устойчивост на човека.
Мощен биологичен ефект имат и отделяните от турмалина инфрачервени вълни. Когато вълните проникнат в кожата, те влизат в контакт с водните молекули. В резултат на възникващия резонанс се засилват молекулните вибрации, което предизвиква топлинен ефект и микро повишаване температурата на тъканите. Това спомага за подобряване еластичността на кръвоносните съдове. Благодарение на по-високата микро- и макроциркулация на кръвта се осигурява по-добра работа на тъканите и органите в тялото. В резултат натрупаните токсини се извеждат по-лесно от организма и се възстановява по-високото ниво на работоспособност на клетките.

ПОСТОЯННИ МАГНИТИ
Благотворният ефект на постоянното магнитно поле е известен от хилядолетия и има широкоспектърно проявление:
• трайно подобряване на кръвообращението;
• подобряване преноса на кислород до всички клетки, тъкани и органи;
• препятстване образуването и ефективно разбиване на групировки от еритроцити и тромбоцити;

ГЕРМАНИЙ
Това е един от малкото химически елементи, знаменит със своите терапевтични свойства.
• има мощно антиоксидантно действие;
• стимулира насищането на тъканите с кислород (което способства за подобряване на мозъчната дейност);
• подпомага очистването на организма от шлаки и токсини;
• ускорява зарастването на рани;
• подобрява функционалното състояние на централната нервна система;
• повишава работоспособността и ускорява възстановяването след тежки физически натоварвания;
• укрепва имунната система на организма.

БАМБУКОВИ ВЪГЛИЩА НА ПРАХ
Бамбуковият въглен има пореста структура. Той излъчва инфрачервена топлина, която прониква в кръвоносните съдове, стимулира акупунктурните точки и цялостно подпомага тялото.

НАЧИН НА УПОТРЕБА
Препоръчителното време на първите сеанси е 5-10 мин. 2 пъти дневно. След 7 дни времето за един сеанс може да достигне 10-15 мин. 2 пъти дневно и да се поддържа такъв режим 3-4 месеца. След едномесечно прекъсване, курсът може да се повтори, като се съблюдава същия режим.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ:
Да не се използва при:
- наличие на висока температура;
- открити рани на кожата;
- травма на меките тъкани в областта на използване на колана;
- бременни жени и малки деца
Бъдете внимателни ако имате кожни алергии. Не носете колана, ако имате склонност към силно кръвотечение след прекаран хеморагичен инсулт, при хиперфункция на щитовидната жлеза, или при индивидуална непоносимост.
Възможно е, ако сте в обострено състояние (активен болков период) на дископатия, или дискова херния, временно загряващият ефект да е противопоказен и трябва коланът да се използва едва след като кризата е преминала.

ГРИЖИ ЗА КОЛАНА
Изплаквайте колана на ръка с хладка вода, без перилни и миещи препарати.
Не го дръжте дълго време във вода, за да не нарушите неговите свойства.
Не го извивайте на ръка!
Да не се суши със сешоар!
Да се подсуши с кърпа и да се остави на хладно и проветриво място до окончателно изсъхване!
Гаранция 1 г. Произход: Япония
ЦЕНА: 78 лв.

ПОКУПКИ:
София, пазар "Борово", павилион № 12
(срещу входа на супермаркет "Европа")
или изпращане по куриер на фирма Еконт с наложен платеж; такса до поискване 6,90 лв. и до адрес 8,20 лв. и получаване на следващия ден.
ЗАБЕЛЕЖКА: При поръчка чрез онлайн магазините, посочени
по-долу куриерската такса се намалява с -20%!

КОНТАКТИ:
02/855 2635; 0887/255 692; 0888/373 974
[email protected]

ИНТЕРНЕТ ОНЛАЙН МАГАЗИНИ:
www.albobg.com
www.albo-bg.com