Skip to main content

Loading

НОВО! ХИТ! РЕКЛАМНО СВЕТЛИННО LED ТАБЛО ** 198 лв.

РЕКЛАМНО ЦВЕТНО СВЕТЛИННО-
МИГАЩО ЕЛЕКТРОННО LED ТАБЛО

** НОВО! СВЕТЛИННО-МИГАЩО РЕКЛАМНО LED ТАБЛО С РАЗНОЦВЕТНА
ПАЛИТРА НА САМОРЪЧНО ТРИЕЩИ СЕ НАДПИСИ И ФИГУРИ!

** NON STOP ДЕНОНОЩНА СУПЕР РЕКЛАМА ЗА ВСЕКИ БИЗНЕС ОБЕКТ И ОСЕЗАЕМО ПРИВЛИЧАНЕ НА НОВИ КЛИЕНТИ!

За различни търговски обекти: магазини, независимо за какви стоки, ресторанти или заведения за бързо хранене, пицарии, сладкарници, аптеки, кафенета, или какъвто и да е друг тип търговски бизнес обект се препоръчва принципно нов хит привличаща реклама- електронно светлинно-мигащо led табло с разноцветна палитра на надписи и рисунки, които се изтриват и заменят при необходимост.
Рамката на таблото е от алуминиева сплав, а екранът е от висококачествен, устойчив на удар, плексиглас в черно. Рекламното табло е с размери 60х80 см. и се включва в ел.мрежа. Тъй като таблото е супер икономично /само 5 W/ може да се използва “NON STOP” денонощно. Обикновено се поставя на витрината, или пред търговския обект.
Многообещаващият рекламно привличащ eфект се дължи на светещо-премигващата пъстроцветна палитра от надписи и рисунки, привличайки погледите на многобройните минувачи.
Рекламният супер ефект и значително повишеният интерес се установява много бързо, отчитайки многобройното увеличение на клиентите.
Надписите или рисунките върху таблото се оформят саморъчно със специални 8 цветни маркери, включени в комплекта. Надписите се изтриват с мека кърпа, като периодично могат да се коригират, или заменят с нови.
Електронното табло e с пет разноцветно мигащи светлини, които привличат многобройните погледи на миновачите.
Забравете за неугледните черно тебеширени дъски пред магазините, или ресторантите с предлаганото меню, или промоционално ниски цени на предлаганите стоки и услуги.

Рекламният ефект на цветното електронно табло най-добре може да се види на видеоклиповете:
http://youtu.be/PBLBSSZiJtE
http://youtu.be/h7DHE9vUQ7o
http://youtu.be/tNwukfjJo30
http://youtu.be/jSviI5HN6Pc
http://youtu.be/S7KFKpABvO4

Електронното рекламно led табло пред всеки търговски бизнес обект, привлича със своята оригиналност, така желаните клиенти.
Сертификат СЕ. Произход: Китай
Гаранция 1 г.
ЦЕНА: 198 лв.
ПОКУПКИ:
София, пазар "Борово", павилион 12
(срещу супермаркет "Европа")
или изпращане по куриер на фирма Еконт с наложен платеж; такса до поискване 10,80 лв. и на адрес 14,70 лв. и получаване на следващия ден.

ЗАБЕЛЕЖКА: Ако поръчката се направи чрез онлайн магазините, посочени
по-долу куриерската такса се намалява с 20%!

КОНТАКТИ:
02/855 2635; 0887/255 692; 0888/373 974
[email protected]

ИНТЕРНЕТ МАГАЗИНИ:
www.albobg.com
www.albo-bg.com