Skip to main content

Loading

КУЧЕГОН- УРЕД ЗА ЗАЩИТА ОТ КУЧЕТА ** 39 лв.

УЛТРАЗВУКОВО ЕЛЕКТРОННО УСТРОЙСТВО
ЗА ЗАЩИТА ОТ КУЧЕТА (КУЧЕГОН)

** ЗА ЗАЩИТА НА ВСЕКИ, КОЙТО В ЕЖЕДНЕВИЕТО СИ
ИМА НЕЖЕЛАНИ КОНТАКТИ С АГРЕСИВНИ КУЧЕТА!

** ЗА ЗАЩИТА НА ВАШЕТО КУЧЕ ПРИ РАЗХОДКА ОТ ДРУГИ КУЧЕТА!

** СРЕДСТВО ЗА ОБУЧЕНИЕ /ДРЕСИРОВКА/ НА КУЧЕТА,
В СЪЧЕТАНИЕ С УСТНИ И/ИЛИ РЪЧНИ КОМАНДИ

** ИЗПОЛЗВАНЕ КАТО ФЕНЕРЧЕ

Ежедневно се сблъскваме с явлението “улично агресивно куче”. Налице са дори нападения от кучета върху деца и хора с фатален изход. Цената на лечението, причинената психическа травма и загубените работни дни надвишават многократно цената на ултразвуковото защитно устройство- КУЧЕГОН!

КУЧЕГОН се използва от всеки, който в ежедневието си има нежелани контакти с агресивни кучета за тяхното отблъскване. Отличен помощник на всеки пешеходец, деца и жени, болни, възрастни и трудно предвижващи се хора.

КУЧЕГОН успешно се използва и за защита на вашия домашен любимец при разходка от други агресивни кучета, както и като средство за обучение /дресировка/ на кучета в съчетание с устни и/или ръчни команди.

КУЧЕГОН е „супер оръжие” и излъчва ултразвук с честота 25KНz и сила до 130 db, който не се чува от хората, но кучетата и животните го чуват отлично. Ултразвукът им създава неприятно усещане (но не и болка), което ги кара да напуснат зоната около Вас, т.е. да избягат или да се отдръпнат.

При използване от дясната страна на устройството има кръгъл бутон ON за включване и ицключване, а до него продълговат с три режима на работа: основен “Chser”- за отблъскване на кучета; “Train”- за обучение /дресиране/ на кучета и “Light”- за използване като фенерче.

КУЧЕГОН е напълно безопасен уред, както за хората, така и за кучетата, котките и останалите животни. Той е хуманна алтернатива на силовите методи за защита. Независимо от това не го насочвайте директно към хора.

КУЧЕГОН се насочва към застрашаващото Ви куче и се натиска бутона ON за
1-2 секунди. Действието се повтаря, докато се получи желания ефект за отблъскване на кучето.

КУЧЕГОН не се използва без причина срещу кучета, които не ви пречат или застрашават. Безпричинното въздействие може да предизвика агресивност или непредвидима реакция в поведението на кучето.

Максимално ефективното разстояние на въздействие върху кучето е 5-7 м, но фактически то е доста по-голямо и затова, не е излишно да опитате “защитната отбрана”, още на разстояние 10-15 м от кучето.

КУЧЕГОН работи с алкална плоска батерия 9V, която е включена в комплекта. Срокът на използване на батерията е 6-9 месеца.

КУЧЕГОН успешно се ползва от инкасаторите, пощальоните, сервизните специалисти и много други. Той се използва по целия свят и е незаменим помощник на хора, имащи нежелани контакти с кучета в служебното си и лично ежедневие.

Реакцията на кучетата при въздействие с ултразвуковото електронно устройство е различна- кучето може да продължи да лае от разстояние, да избяга или просто да преустанови агресивността си. Но при контакт с кучета от особено опасни породи е желателно да се вземат и допълнителни мерки за защита, съобразно обстановката.

КУЧЕГОН има размери: 125х45х24 мм и тегло 70 грама.

Гаранция 1 г. Сертификат СЕ. Страна на произход: Китай

ЦЕНА 39 лв.

ПОКУПКИ:
София, пазар "Борово", павилион 12
(срещу супермаркет "Европа")
или изпращане по куриер на фирма Еконт с наложен платеж; такса до поискване 5,80 лв. и до адрес 7,10 лв. и получаване на следващия ден.

КОНТАКТИ:
02/855 26 35; 0887/255 692; 0888/373 974
[email protected]

ИНТЕРНЕТ:
www.albobg.com - онлайн магазин
www.albo-bg.com - онлайн магазин
www.albod.dir.bg

Местоположение

София, пазар Борово, павилион № 12 /срещу супер Ев
Bulgaria