Skip to main content

Loading

Моят магазин - на две крачки - промоции до 16.май.2012 година

Промоциите на Моят магазин в Пернишко. На две крачки: Това е девизът на новата верига магазини „Моят Магазин", която обединява независими собственици на хранителни магазини. В тях ще откриете всички продукти за Вашите ежедневни нужди, както и за големи комплексни покупки.

Магазините „Моят Магазин" можете да намерите във всяко населено място. Ще ги познаете лесно - удобни и естетични, те са винаги близо до Вас. Всички магазини са адаптирани към най-новите пазарни тенденции.

Два пъти месечно се издава брошура с нашите изгодни предложения (офертите за артикулите важат две седмици). Любезеният, всеотдаен и отлично обучен персонал, ще направи така, че всяко посещение в магазин на „Моят Магазин" да бъде удоволствие за Вас.

Във веригата „Моят Магазин": Можеш да направите удобно своите покупки - не само когато имате нужда от допълващи продукти, но можете да разчитате на нас и за цялостния си пазар
Ще намерите продукти с марките ARO и Fine Food Имате голям избор от пресни продукти 

Можете да разчитате на професионално и любезно обслужване 

В магазините на „Моят Магазин" ще намерите на едно място всички продукти, от които имате нужда, както и марките ARO и Fine Food. Ние гарантираме широк избор от винаги пресни артикули: млечни продукти, зеленчуци и плодове, винаги близо до Вас.

Заповядайте! Ние сме на две крачки от Вас!