Skip to main content

Loading

Пожарна

Пожар на седмия етаж

Огън между етажите в блок в Перник

Пламъците лумнали около 02,30 ч. на площадката между 6-ти и 7-ми етаж в жилищен блок на ул. „Младен Стоянов”. Пристигайки на място, огнеборците от РСПБЗН – Перник установили, че горят шкафчета, дървени отпадъци и хартии. Огънят е

Пожари в Перник - двама фотографи в непосредствена близост

Пожар в Рударци - пожарникарите с тупалки гасят, а същия ден загасили огромен пожар в Планиница

Двама фотографи в непосредствена близост до пожари: в Рударци огънят бил малък и с тупалки го потушили, но в Планиница е бил истински екшън - един пожарникал получил задушаване, а фотографът сам хванал маркуча след като огънят обградил огнеборците и фотографа Бисер Боянов. Повече подробности на http://www.ipernik.info/novini/obshchestvo/ekskluzivno-fotograft-biser-boyanov-predotvrati-ogneno-bedstvie-%E2%80%93-snimki

Пожар над Черна гора - потушен своевременно

Черна гора наистина е очернена от опожарени ниви и храсталаци

На път от Лесковец към Батановци, точно преди входа в Черна гора екипът ни видя пожарни коли (лек автомобил и пожарна кола - камион). Явно току що бяха пристигнали. Двама пожарникари грабнали тупалки за гасене на пожари в райони непроходими от пожарни автомобили хукнаха към мястото на пожара, което отдалеч бе само пушек, макар и доста гъст.

Изпепелиха Съни на Пашов

Изгоря кафе Съни в Перник

Според информации на  пристигнали на мястото на събитието, Кафе "Съни" е изгоряло до основи. Разни слухове се роят из Перник от умишлен палеж, случайност та до самозапалване с  цел вземане на застраховка.

В Перник през годините да се палят заведения като метод за сплашване и саморазправа със собствениците им, горят се коли и джипове, както се случи само преди дни.

Пожарникар на годината 2010 - перничанин в челната тройка

Пожарникар на годината

За пети път се присъжда призово място в шестнадесет годишната история на конкурса “Пожарникар на годината” за постигнати високи професионални резултати на служители от ПБС в Пернишка област.

Пожар в Изток изгоря X5-ца

BMW X5

Тази нощ напълни изгоря Х5-цата на Антон С. - Цекони. Инцидентът станал на улица “Рашо Димитров” в квартал Изток. Джипът е изгорял напълно. От полицията работят по версията за умишлен палеж. Предполага се, че палежа е заради неуредени финансови взаимоотношения. 

Мебели и покривна конструкция изгоряха при пожар

пожарна кола

На шест произшествия са реагирали огнеборците от региона през почивните дни. Гасени са два пожара с материални загуби и четири в сухи треви и отпадъци.

Два пожара през уикенда

2175258283.jpg

Два пожара с материални щети са гасени от огнеборците в Перник и Радомир през почивните дни. - На 31 октомври, около 11,18 ч. бил подаден сигнал за горящ лек автомобил Форд “Фиеста” на кръстовището за пернишкия кв. “Тева”. Унищожени са кабели, маншон на полуоска и ремък.

Кола и входна врата горяха тази нощ

пожарна кола

Лек автомобил Сузуки “Балено” е бил запален през нощта в пернишкия кв. “Димова махала”.

Кола и покривна конструкция горяха вчера

pozharna.jpg

Микробус е пламнал по време на движение вчера, съобщиха от полицията.

Изгоря до основи къща в Чуковец

Пожар в село Чуковец

Къща е изгоряла в радомирското с. Чуковец, съобщиха от полицията в Перник.

Ден на отворените врати правят пожарните в Пернишко за празника на огнеборците

Ден на отворените врати ще се проведе във всички служби за „Пожарна безопасност и спасяване“ на територията на Пернишка област

ОД на МВР Перник готви засилено полицейско присъствие на 15 септември

Засилено полицейско присъствие ще има на пътя

Газова бутилка подпали перничанка

Пожар в кв.Изток, Перник

На 28 август, от неизправен вентил на газова туристическа бутилка е възникнал пожар в апартамент на ул. "Мл. Стоянов" в пернишкия кв. "Изток". 42-годишна жена е пострадала при пожар в дома й.

При опит на собственичката, 42-годишната З.К. да гаси пламъците, същата е получила леки обгаряния по ръцете.

Изгорели са мебели и домашно имущество. Жилището като цяло е спасено от пернишките огнеборци.

Метални конструкции

Металика ООД се занимава с изграждане на Метални конструкции за различни цели.

pernikonline com