Skip to main content
Loading

Сами М - Перник

Име на фирма: 
Сами М ЕООД
Сами М

“САМИ– М “ЕООД – гр. Перник е  специализирана фирма за производство на полуфабрикати от червени и бели меса.

Производствената дейност стартира през 1996 година в малък цех за млени меса. Постепенно дейността се разраства и септември 2003 год.  е завършено строителството на модерна фабрика, съобразена и отговаряща на всички Европейски норми и стандарти.

Обрудването, с което разполага фирмата е най-ново поколение машини и съоръжения на водещи Европийски фирми  в тази област. Автоматизацията  на производственият процес е предпоставка за висока производителност, ефективност и качество на продуктите.

В новата фабрика започна производството на нова серия панирани продукти от пилешко,  свинско  и телешко месо.

Съвременните технологии, качествени суровини и балансираните подправки правят продуктите желани на всяка трапеза и  удовлетворяват  най-изискания вкус.

Фирмата се развива успешно, с увеличаващ се пазарен дял. За да запази тази тенденция САМИ-М създава нови и разнобразни продукти за многобройните си клиенти.

Новата серия за лято 2006г ,“ Барбекю – бързо и вкусно” изключително атрактивна за заведенията за бързо хранене  и кетеринг.

Предимства  на нашите продукти са:

  • Специалната технология и панировка за печене на конвектомат и фурна,/ избягва се пърженето и използването на мазнина /.
  • Детската серия  е съобразен с детското хранене. Технологията, подправките и енергийният  баланс е съгласуван с детски диетолог.
  • През последните години нашите продукти са в основните менюта на големите ресторанти в почивните комплекси на Бългорското Черноморие. Голямото разнообразие на вкусове ги прави сред най-предпочитаните от  многобройните туристи  от цял свят .

ФИРМАТА разполага със собствена дистрибуторска мрежа и специализиран хладилен транспорт.

Особено внимание се отделя за обучението и квалификацията на персонала. Екип от млади специалисти работи за осъществяване на основните цели и задачи на фирмата.

Коректните взаимоотношения определят “САМИ-М” като желан и надежден партньор за над 800 клиенти в страната и международни търговски вериги катоКАУФЛАНД, БИЛЛА, ОМV , ШЕЛ-Бълария, МЕТРО кеш енд кери и др.

Признание за работата на мениджъркият екип на “САМИ-М” са многобройните медали и отличията, получени от  участията: Международен Пловдивски Панаир,  Международна специализирана излажба за месо и месни продукти ”Месомания”, Произведено в България, Изберете Българското и др.

гр. Перник, ул. Захари Зограф 143

Местоположение

Bulgaria
42° 35' 1.4568" N, 23° 3' 42.3432" E
Javascript is required to view this map.

Справочник на град ПерникБЕЗПЛАТНО включване в Бизнес каталога на Перник се обадете на 0888-563-496 или стъпи ТУК!

Вижте телефон, емайл или интернет сайт след вход или регистрация!

pernikonline com