Skip to main content

Loading

Хороскоп за 15.07.2012г.

Овен
Интересни запознанства ви зареждат с желание да успявате и обогатяват знанията ви в почивния ден. Подновете стари и полезни делови контакти. Деловите ви партньори ще подпомогнат финансовите постъпления, които отдавна очаквате. Със задачите си се справяте добре.

Телец
Погледнете на професионалните си задачи с оптимистично настроение. На работното място сте във върховата си форма и ще получите похвала в почивния си ден.Ще се срещнете с нови партньори, които искат да работите съвместно и ще ви донесат бъдещи успехи.

Близнаци
Въпреки желанието ви да творите се пригответе за трудности, заради невъзможност да получите необходимата ви информация в почивния ден. Не се впускайте в начинания. Успехът ще бъде с вас, ако на работното място завършите започнатите задачи. Неочаквано ще ви изненадат с информация за предстоящи финансови постъпления. Настроението ви ще се подобри.

Рак
В почивния ден ще ви отправят делово предложение, на което не можете да устоите. Отговорете, че ще го обмислите и обсъдите и ще им дадете отговор в следващите дни.Промените на работното място трябва да са умерени и предварително обмислени. Не прекалявайте с високите скорости, ако сте зад волана.

Лъв
В почивния ден ви предстои разговор, в който ще се сблъскате с неочаквани проблеми. Не се радвайте прибързано на получените пари, защото веднага има къде да ги вложите. Денят е подходящк за рутинни занимания.Проблемите са много, заради липса на стабилност в мнението ви. Със сигурност ще попречат при изпълнението на професионалните ви задължения.

Дева
Направете необходимите анализи на финансовото си състояние, особено ако управлявате ваша фирма. Изслушвайте мнението на колегите си. Предвидените инвестиции може да навредят на бъдещата ви работа. Бъдете тактични. Поднесете идеите си, ако искате да бъдат подкрепени от партньорите си.

Везни
Контакти с делови партньори ще ви помогнат да откриете нови възможности за излизане от финансовата криза в почивния ден. Подхождайте предпазливо към предложенията, за да не се окажете излъгани. Отложете деловите разговори, свързани с преките ви задачи, за да не си създадете конфликти на работното място.

Скорпион
Днес сте обсебени от желание на всяка цена да сте на върха на работното място въпреки че деня е почивен. Ако сте решили да постигнете признание, не настоявайте пред ръководството, а изчакайте да получите оценка от колегите си.Време е да помислите и за себе си, а не само за хората около вас. Отношенията с хората около вас са хармонични.

Стрелец
Работете спокойно и не забравяйте да отчитате всички детайли в работата си в почивния ден. Не взимайте прибързани решения. Перфекционизма ви е носи полза. Не се поддавайте на провокации. Ще научите за парично възнаграждение, което е отлична оценка на отдавна положен от вас труд.

Козирог
В почивния ден неочаквани разходи в семейството ще нарушат финансовата ви стабилност. Всичко замислено, свързано със задачите ви на работното място ще се осъществи. Преодолейте нервността си и се предпазете от повтаряне на стари грешки. Отложете деловите срещи и разговори. Не рискувайте. Не давайте пари на заем

Водолей
Предприемете пътуване в почивния ден, ако не сте на работното си място, за да се заредите със сили. Откъснете се от мислите за проблемите, които имате да разрешавате. Не е изключено случайно запознанство да окаже положително влияние на бъдещото ви финансово състояние. Зведите ви дават шанс да откриете нови източници на доходи.

Риби
Не пътувайте, въпреки почивния ден и планираното посещения на ваши близки. Пазете се от измами, свързани с намерението ви да поставите началото на нова дейност. На работното място бъдете внимателни в думите и действията си. Всеки опит да се заяждате и да иронизирате колегите си е във ваша вреда. Рискувате да се провалите, заради прибързаност и необмислени действия.

източник:btv.bg