Skip to main content

Loading

Хороскоп за 14.07.2012г.

Овен
От сутринта в почивния ден сте в добро настроение, защото думата ви се чува и всичко казано от вас се приема без противоречие. Начинанията са успешни. Обмислете ги и пристъпете към действие. Обърнете внимание на обажданията по телефона, ако са свързани с новите делови предложения и намерете изгодата за себе си.

Телец
Намерете сили да завършите работата си, въпреки че деня е почивен. Предпазвайте се от измама. От значение за професионалната ви кариера е да докажете, на колегите си, че сте коректни. Ще издигнете авторите си. На работното място се справяте отлично. Нежеланието да разберете партньорите си е повод за разправии у дома, които ви напрягат и изнервят.

Близнаци
Днес сте във властта на неподходящи контакти. Добре е да ги избягвате в почивния ден. Всички проблеми, с които се сблъсквате в този ден са породени от нежеланието ви да премълчавате. Отложете деловите разговори и срещи. Не обсъждайте нови договори, дори и ако сте планирали това предварително.

Рак
Колкото и да е силно желанието ви да се притечете на помощ на човек, който заема важно място в живота ви, не подлагайте на изпитание нервите си в почивния ден. Преценете дали не правите непоискано добро.Може да подобрите финансовото си състояние. Следобед ще усетите завист, породена от успехите ви, която е нещо обичайно и не бива да ви притеснява.

Лъв
Вдъхновени сте и готови да поставите началото на творческите си идеи въпреки почивния ден. На работното ви място цари спокойствие. Трудностите може да са поредени от рискованото ви участие във финансови операции и спекулативни сделки.Отношенията и с колегите и с близките ви хора са хармонични. Не взимайте прибързани решения, избягвайте грешките. В състояние сте да провалите сами добрите си шансове.

Дева
Не бива да засягате близките си и да спорите с вашето дете, ако не сте доволни от поведението му. Мислите за предстоящите задължения на работното си място. Отложете деловите срещи. Стабилизирайте колегиалните си отношения. Предложенията, отправени ви днес, ще повлекат след себе си финансови загуби.

Везни
Денят е почивен и ви обещава отлично самочувствие и душевна хармония, ако не забравяте, че себеанализът ви носи полза. Имате намерение да започнете нов бизнес. Обсъдете идеята си. На работното мяста сте разсеяни, но ако се концентрирате успехът е с вас. Не разчитайте на помощ отстрани. Справете се сами със задачите си

Скорпион
Не се ядосвайте заради забавени плащания, които ви пречат да направите нужните ви покупки в почивния ден. Деловите контакти са затруднени. Пазете се от конфликти. В състояние сте да се справите със задълженията на работното си място. Вземете си домашен любимец, който ще оправи лошото ви настроение, породено от некоректността на ваши делови партньори.

Стрелец
При желание от ваша страна се заемете с творческа дейност в почивния си ден. Полезни са всякакви срещи и разговори, както и стабилизиране на новосъздадени отношения. В своята стихия сте и активността ви заразява вашите колеги. Справяте се успешно със задачите си на работното място. Деловите разговори са успешни.

Козирог
В почивния ден не се колебайте при взимане на важни професионални решения. Внимавайте с новите делови запознанства и анализирайте всяка дума, която чувате. Бъдете внимателни в думите и действията си и не разчитайте на чудеса, а само на себе си, защото няма как да отложите служебните си задължения.

Водолей
Денят е почивен и се нуждаете от разтоварване. Очаквайте промени, свързани с материалното ви положение. Отпуснали сте се и трудно ще се справите с професионални проблеми, които изискват светкавично разрешаване. Ако сте зад волана бъдете предпазливи. Не бързайте към уговорената делова среща, ако искате да стигнете в добра форма и да постигнете успех.

Риби
В почивния ден подхождайте разумно към това, което ви се случва. В очите на околните сте стабилни и спокойни, но под тази маска се крие невероятна емоционалност. Тя е причината да имате неприятни срещи, които ще ви ядосат. По-добре отложете планираните разговори. Непредвидени разходи ще нарушат стабилността на бюджета ви.