Skip to main content

Loading

Брандираните продукти - ключът към по-лесното разпознаване на вашия бизнес

Вие сте стартъп или утвърдена компания на пазара? Това няма никакво значение, тъй като добрата маркетингова стратегия е цел, към която се стреми всеки един бизнес. Ако търсите ефективен и едновременно с това достъпен начин да изведете бизнеса си на преден план и да постигнете високо ниво на разпознаваемост, няма как да не обърнете внимание на силата на промоционалните бизнес артикули.

Вярвате или не, за 90% от получилите рекламни сувенири с лого е по-лесно да си спомнят марката, изобразена върху артикулите, с които са се сдобили като подарък. Нима вашият бизнес няма нужда от евтина и най-важното, работеща стратегия, която да накара хората да го забелязват по приятен и ненатрапчив начин?

Употребата на рекламни сувенири е сред най-ефективните способи за бизнес реклама. И не просто го твърдим, а ви представяме и конкретните причини за това - защо наличието на рекламни материали в маркетинговата ви стратегия има ключова роля за разпознаваемостта на бизнеса ви?

Евтина реклама с високо ниво на ефективност

За мнозина малки и средни представители на бизнеса да рекламират в радиото, телевизията и печата е просто невъзможно. Затова индустрията, специализирана в предлагането на рекламен текстил и различни брандирани подаръчни комплекти, може да предостави достъпни решения, осигурявайки разнообразие от евтини рекламни артикули за широк кръг представители на бизнеса.

Ниската цена на промоционалните артикули се основава на факта, че фирмите купуват на едро. Не купувате една или две рекламни химикалки, а минимум една кутия от например 100 броя такива, нали? Купувайки на едро, компаниите, които ще брандират артикулите ви, също спестяват, затова могат да ви предложат толкова добра цена за единица продукт.

Чисто технически, процесът по печат на лога, картини и други елементи върху по-голям брой продукти е финансово оправдан. Ето защо промоционалните продукти са особено ефективен инструмент за изграждане високо ниво на разпознаваемост на бранда, при това на ниска цена.

Дълготрайна експозиция на марката

Статистически погледнато, 89% от потребителите могат да си припомнят марката на получените рекламни материали с лого, които са получили през последните 2 години. Една телевизионна, радио или билборд реклама не би имала такова трайно въздействие върху потребителя.

За целта е необходимо провеждане на маркетингово проучване, което да достигне до отговорите на въпроси като: какво прави вашият бизнес, за кого го прави и по какъв начин подаряваните рекламни артикули биха били от полза за получателите си?

Разбира се, има и универсални рекламни сувенири - химикалки, тефтери, календари, флаш памети и т.н., на които няма да сгрешите, ако заложите. Тук бихме могли да споменем и някои от често срещаните представители от категорията рекламен текстил - чанти, раници, тениски, блузи, шапки и т.н. Макар и често използвани, те могат да бъдат особено атрактивно брандирани, ако се доверите на голяма и доказала се през годините фирма за рекламни материали в София, а и в другите по-големи градове у нас.

Наборът от тематични рекламни сувенири е в състояние да осигури нееднократно представяне на марката. Причината е, че когато рекламните артикули могат да влязат в употреба, потребителят има интерес да ги използва, а не просто да ги захвърли някъде и да не ги види повече. Това е ефект, труднопостижим, посредством който и да било друг рекламен способ.