Skip to main content

Loading

Как да преписваме без да ни хванат

Училищните и студентските години са едни са едни от най-запомнящите се в живота на човек. Освен с редица емоции, те също се свързват доста често и с тежките изпити по време на сесия и изненадващите контролни.

Мнозина волно или не понякога е бил напълно неподготвен за тях. И макар това да не е решение, всички те са прибягвали до пособия за преписване.

В днешни дни се предлага изключително голямо изобилие от устройства за преписване, което дава възможност на неученолюбивите ученици и студенти, или тези, претрупани от учебници и материали, да се справят с предизвикателствата на образованието.

Ето и някои прости начини за преписване, без да бъдете забелязани:

1. Избор на устройство

За да може преписването да бъде успешно, първо е необходимо да се избере най-удобното устройство за целта. Днес се предлагат джаджи с формата на предмети от нашето ежедневие - диадеми, химикали, часовници и редица други, които разполагат с вградени микрослушалки.

С помощта на блутут те се свързват към телефон, като по този начин се предава сигнала. В допълнение устройствата разполага с живот на батерията до 15 часа, което е напълно достатъчно за завършване на изпита.

Друго важно условие е да се осигури устройство, което да гарантира висока яснота на звука, както и да е способно да прихваща сигнал в радиус от 5-10 метра.

2. Избор на място за сядане

Макар повечето модерни устройства да са почти незабележими, добра идея е да се избере "по-скрито" място в залата или стаята. Така със сигурност няма да сте в полезрението на проверяващите и шанса да не сте забелязани е твърде голям.

За това е важно, от своето бюро, те да нямат добра видимост към избраното от вас място. Всички задни позиции имат репутацията на места, където се преписва най-много. Ето защо краищата на първите редове са перфектно място, където да се установите.

3. Без съмнителни действия

Колкото и ефективни да са всички слушалки за преписване, те не могат да свършат работата на 100%. Поради тази причина е небохидмо запазване на спокойствие и избягване на припряни действия, дори и при поява на проблеми в сигнала.

Изобретателността в тези ситуации е ключов фактор, който може да спомогне за излизане от критичната ситуация. Тук също може да се добави и следене на движението на квесторите и изпитващите. Така ще сте наясно за тяхната позиция и със сигурност няма да сте неприятно изненадани от тях.

Преписването по време на изпит е решение, което със сигурност няма да ви донесе резултати в дългосрочен план. Учебните материали е редно да бъдат научени, но когато те са твърде много и останалите ангажименти се увеличават, всички шпионски джаджи са отлично решение.

В Spy-Secrets.com бихте могли да откриете богат асортимент от устройства за преписване и безжични слушалки.